Emne: Hvordan udbreder man bedst kendskabet og anvendelse af innovative ideer og resultater.

Gruppe: 6

Fra kl.  13.20 til kl. 14.45

Initiativtager:

Christen Sievertsen, Dansk Agrar Forlag

Deltagere:

Nina Riis, Klaus Bergulf, Henrik N. Pedersen, Lene Dankje, Eva N. Petersen, Anne Olsen, Rune Pedersen, Bo Schøler, Tony Maxwell, Birgit Hartvig Larsen, Helge Lund, Jesper Christensen, Anne Vitting

Konklusioner:

Ikke samlet sted, hvor man kan hente alt-blad/homepage. Nogle burde samle alt nyt, ikke flere blade – tak. Internettet opdaget, men …. Skal faktisk kende nyheden på forhånd for at finde den. Kun 1/10 af landmændene bruger Internettet regelmæssigt til at søge oplysninger. Besværliggøres af at hver inst. har deres egen hjemmeside, der ikke er brugervenligt opbygget. Et par linier om hver projekt / hvor projektet er ville gøre underværker. Svært at finde det, man ikke kender på forhånd.

Fælles database af uafhængige inst/firma, hvor man kan vælge, hvilke emner man vil modtage noget om. Hvis ikke man vil ofre, hvad det  koster at gøre det tilgængeligt, så skulle pokker stå i at have lavet arbejdet / forskningen. Udenlandske resultater oversættes og lægges ud. Vil ikke betale, hvad det kommer til at koste. Lægges ud til privat for at give Landscentret konkurrence. Er der behov – det er mere rådg., virksomheder ect. der abonnerer på de internetløsninger, der er i dag. Svært at skrive så alle kan forstå det. Afløser ikke personlig kontakt. Afløser ikke blade.

Opfølgning: