Åbningstalen:

På vegne af Det kgl. Danske Landhusholdningsselskab, Patriotisk Selskab og Bramstrup Videncenter vil jeg gerne byde velkommen til Innovation Day 2003.

Velkommen til fødevareminister Mariann Fischer Boel, som om lidt vil holde åbningstalen – tak fordi du vil hjælpe os til at rette al vor koncentration og focus på Innovation og dagens tema: Hvordan skaber jeg innovative partnerskaber for min virksomhed?

Velkommen til vore udenlandske gæster. Vi er selvfølgelig mange gange blevet spurgt, hvorfor Innovation Day ikke kunne hedde noget på dansk. Men vi lever i en global verden, hvor det ikke giver så megen mening at tale om innovation, hvis ikke det inddrager udviklingen i andre lande også – og derfor er vi meget glade for, at I er tilstede her i dag.

Velkommen til alle Jer andre. I udgør en fantastisk samling af viden, som i dag vil kunne ses i utallige nye kombinationer.

Til sidst vil jeg gerne takke en lille gruppe mennesker, som på et tidligt tidspunkt havde modet til at give os alle hjælp til at skabe denne dag, nemlig: Nykredit – som er hovedsponsor for Innovation Day, Alm. Brand, Amtssparekassens gavefond og Det Kgl. Danske Landhusselskabs Gavefond.

Tak fordi I havde modet til at støtte noget der aldrig før var set: Ikke bare ét netværk, nej mere end 30 forskellige professionelle netværk samlet i en lade til et Open Space om Innovation.

Velkommen til Innovation Day.